Welkom bij Mijn Tekenkunst, mijn naam is Rosalien Hanssen en ik ben een kunstenares gevestigd in het pittoreske Vlodrop, Limburg. Mijn artistieke reis begon in 2011 in Noorwegen, waar ik mijn passie voor tekenen ontdekte en begon met het verkennen van verschillende kunstvormen.

 

Tijdens een moeilijke periode in mijn leven ontdekte ik de unieke kracht van NeuroArt/ZenArt als vorm van therapie. De kalmerende en stressverlagende effecten van tekenen hielpen mij om innerlijke rust te vinden en verbinding te maken met mijn emoties.

 

Als kunstenares ligt mijn focus op het creëren van verbindingen door middel van kunst. Ik geloof sterk in de kracht van kunst om mensen samen te brengen, emoties te delen en een gevoel van gemeenschap te creëren. Mijn tekeningen zijn kleurrijk en inspirerend, en nodigen mensen uit om te ontspannen, te mediteren en zich te uiten door middel van kunst.

 

Ik nodig je uit om mijn Tekenkunst te verkennen en te ontdekken hoe kunst jou kan helpen om innerlijke rust te vinden en verbinding te maken met jezelf en anderen. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een van mijn tekeningen.

 

Lieve warme groet,

Rosalien